Matrassen

Matrassen prijzen

Er zijn vele verschillende soorten matrassen. De ene soort is al iets beter dan de andere, hierdoor kunnen matras prijzen sterk van elkaar verschillen.

Reken voor de goedkoopste matrassen, vaak uit polyetherschuim of koudschuim, voor een prijs die tussen € 200 à € 300 ligt. Vaak zijn deze goedkopere matrassen van lage kwaliteit, denk dus toch even na over de aankoop van een iets duurdere maar veel kwalitatievere matras! Kwalitatiever zijn de binnenveringsmatrassen en de schuimrubbermatrassen. Door hun hogere kwaliteit, ligt de prijs ook ietwat hoger. Reken op zo'n € 400 - 500.

Het is vaak moeilijk om een precieze prijs op de kost van een matras te kleven. Vaak zit het zo dat winkels immers aanbiedingen doen, of 'paketten' aanbieden waarbij de matras slechts als een deel van een volledig bed wordt aangeboden.
Daarnaast hangt het ook af wat je van je matras verwacht.
Betere matrassen zijn -logischerwijs- duurder, maar gaan ook langer mee. Denk ook aan extras zoals een matrasbeschermer.

Specialere matrassen zoals een watermatras (of waterbed) en een boxspring (kijk ook naar boxspring-info.be) zijn vaak ook duurder.

<< vorig artikel
Matrassen prijzen

 
Interessant? Like ons!