Matrassen-info.be
Jouw startpunt voor een nieuw matras!
Matrassen-info.be

Baby matrassen of kindermatrassen

Baby matrassen of een matras voor een kind is zeker en vast even belangrijk als dat voor een volwassene! Een kind of baby ligt immers heel wat meer in bed dan een volwassene en bijgevolg is het uiterst belangrijk om een kind ook een goede nachtrust en houding aan te meten!

Matras kopen? Bekijk en vergelijk het ruime aanbod aan scherpe prijzen in de webshop

 

Baby matrassen

Een pasgeboren baby kan tot wel 20 uur per dag slapen! Daarom is het heel belangrijk om vanaf de start al te zorgen voor een geschikte matras! Het bepaalt immers de goede nachtrust van je kindje, evenals de lichaamshouding. Enkele jaren later zal je kind vast en zeker minder nachtrust nodig hebben, maar dit neemt niet weg dat je kindje nog veel langer dan jou zal slapen! Een zesjarige slaapt gemiddeld 11 uur per nacht, een twaalfjarige 10 uur.

Nu rest natuurlijk nog de vraag: welke baby matrassen of kindermatrassen zijn dan geschikt?

 

baby matras

 

Tips bij het kiezen van een kindermatras

  • Kies het best voor koudschuim of eventueel voor latex. Deze soorten matrassen hebben een goede veerbaarheid en een goede lichaamsondersteuning.
  • Vermijd pocketveren matrassen! Deze matrassen bestaan uit heel wat ijzeren onderdelen en kunnen bijgevolg een magnetisch veld vormen, doordat ze elektromagnetische stralen zullen opvangen. Denk maar aan een babyfoon, elektrische speeltjes, nachtlampjes, …
    Indien jij en je kindje een beter nachtrust willen, opteer je het best voor een ander type matras!
  • De ideale kindermatras bezit de volgende eigenschappen: een ademend vermogen, makkelijk te onderhouden en hygiënisch en een goede lichaamsondersteuning.

 

Bekijk en vergelijk het aanbod in de webshop!

Op zoek naar een nieuw matras en benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk en vergelijk het volledige aanbod aan scherpe prijzen in onze webshop.